Aanbod

Kifaru CrossFit Coaches zijn door CrossFit opgeleid, profesioneel, gastvrij en toegankelijk om deelnemers te begeleiden met CrossFit. 

Daarnaast zijn ze ook gecertificeerd en ervaren in andere fitnessprogramma´s en sporten, wat een goede aanvulling vormt op de algehele fitheid waar we binnen Kifaru CrossFit naar streven, algemene fitheid voor een actief leven en het welzijn van onze leden. 

Fundamentals

In deze les nemen we telkens 1 van deze 9 fundamentals stapsgewijs door. Deze les sluiten we af met een workout. Hierdoor gaat jouw techniek vooruit en ben je ook nog uitgedaagd in een workout. 

CrossFit heeft 9 fundamentele bewegingen:

– Squats: Air squat – Front squat – Overhead squat

– Presses: Shoulder Press, Push Press en Push Jerk

– Liften: Deadlift, Sumo Deadlift High pull, Medicine-ball clean

Elk van deze bewegingen leert ons specifieke en belangrijke aspecten van CrossFit-bewegingen in het algemeen.

Naast de 9 fundamentele bewegingen wordt de Fundamentele les ook gebruikt voor het coachen van de fundamentele gymnastiek-, kracht- en olympische bewegingen.

Gymnastics

Pull-ups, Wall walks, Toes-to-bar, Handstand-push-ups, Handstand walk, Muscle-ups en vele ander gymnastiek vaardigheden. Hier concentreren we ons op de progressie voor de beginner, de "finetuning" voor de gevorderde atleet en de techniek voor iedereen (terwijl we nog wat zweten ook tussendoor!)

Barbell Club (strength, olympic- and powerlifting)

Kracht-, Olympisch lifts en Powerlift Sessies zijn gericht op techniek, kracht en coördinatie voor alle complexe en niet-complexe barbell-bewegingen.

Fysiotherapie

Kifaru CrossFit is een onderdeel van Goldcoast Fysio. Veilig trainen staat bij ons voorop. Naast dat jij kan profiteren van een snelle check up zijn de instructeurs ook op de hoogte van jullie blessures zodat jij nog steeds wellicht aangepast mee kan trainen

the team

Kifaru Crossfit Coaches zijn door CrossFit opgeleid, professioneel, gastvrij en toegankelijk om deelnemers te begeleiden met CrossFit. 

Daarnaast zijn ze ook gecertificeerd en ervaren in andere fitnessprogramma´s en sporten, wat een goede aanvulling vormt op de algehele fitheid waar we binnen Kifaru CrossFit naar streven, algehele fitheid voor een actief leven, van onszelf en van onze leden. 

Eduan
Jasper
Wessel
Matthijs
Laverne
Malou